Alles klaar voor de grote dag?!

Ongetwijfeld moet er heel veel geregeld worden voor jullie trouwdag! en dan moet ook alles perfect in orde zijn. Niet te vergeten de bruidsbloemen natuurlijk!! Een belangrijk onderdeel die het trouwplaatje compleet maakt.

Wij hebben heel veel mogelijkheden als het over bloemen gaat! Een geurende biedermeier? Een waterval of druppelboeket? Een strak moderne scepter? Alle vormen te bedenken….

Wij denken graag met jullie mee om het geheel mooi af te stemmen op deze grote dag. Zijn er kleuren die de dag bepalen, of speciale bloemsoorten die we moeten gebruiken? We hebben een breed scala aan mogelijkheden en ook intussen heel wat eigen voorbeelden om te laten zien.

Heeft u gedacht aan de corsages voor de gasten? Misschien wel een exclusieve polscorsage voor de moeder van bruid en bruidegom? Een bloementasje voor het bruidsmeisje, een bloemenkussentje voor de ringen, bloemenhartjes voor aan de deurknoppen van de trouwauto, kerkversiering, tafelversiering voor bij het diner, een bloemenslinger voor de trouwauto, of een autostuk voor op de motorkap…

Al deze genoemde voorbeelden, en nog meer, kunt u komen bekijken. Maak een afspraak en kom langs om alles door te nemen. We maken graag een passend voorstel conform de wensen.