Bekijk de volledige activiteitenagenda

Losse workshops

Zin om een mooie eucalyptus, groen of voorjaarskrans te maken? Of een echte voorjaarstopper met bolletjes, mos, bloesems en diverse andere voorjaarsmaterialen? Dat kan op de geplande workshop momenten.

Bloemschikken

Genieten met elkaar tijdens de bloemschik-momenten. Leerzaam, creatief en heerlijk even bezig. leer stap voor stap de juiste technieken te gebruiken en ga met een prachtig bloemstuk weer naar huis.

Paasworkshop

Nog wat gezelligheid in huis halen voor de Paasdagen? Maak het compleet met een leuk paasbloemstuk. Keuze uit onder andere: een paasring, staande paasbundel in pot, metalen hart, tafelstuk en paastaartje!

Workshopuitje

Gezellig met elkaar als familie, zussen, vriendinnen, collega’s een workshop volgen? Gezellig!
Even creatief ontspannen. En natuurlijk maakt u het helemaal compleet wanneer u dit afsluit met een overtreffend heerlijke high tea of lunch.

Een gezellig vriendinnen- of personeelsuitje kunt u al reserveren vanaf 8 personen.

Kerstworkshop

De kerstworkshops zijn sfeervolle workshops met een heerlijke kersttraktatie. Uiteraard helpen wij u waar dit nodig is zodat u met een prachtig resultaat naar huis gaat!
Wij hebben er zin in, zien we u ook?

Herfstworkshop

Dit najaar staat er uiteraard een kleurrijke herfstworkshop op het programma! Heerlijk weer al die prachtige herfstkleuren, zaden en vruchten. Kom gezellig workshoppen en geniet van het prachtige resultaat!

Boeket binden

Altijd al zelf een mooi boeket in elkaar willen binden, maar nog steeds niet gelukt? Kom gezellig meedoen en leer in een 3-tal avonden de diverse technieken om een mooi boeket in handen te krijgen.